Dels primers en certificar-nos en “safe tourism”


Els establiments d' Aromar Hotels & Restaurants han estat dels primers a Catalunya en obtenir el “safe tourism certified”, el segell promogut per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE), com a prova de la implementació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut davant el COVID-19. Concretament, han estat els hotels Aromar, Costa Brava i Platja d’Aro i els restaurants Aradi i La Riera, tots ells ubicats a Platja d’Aro. 

El “safe tourism certified” és un segell voluntari, al qual ens hem adherit amb l’objectiu d’acreditar el ferm compromís per continuar generant confiança als clients, col·laboradors i treballadors en la represa de l’activitat post COVID. Els nous protocols establerts, que engloben plans de contingència i plans operatius, han estat verificats per auditories externes que acrediten un compliment íntegre de les directrius marcades per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). L’auditoria ha estat  dirigida per  l’empresa Criteris, a través de la consultora Violant Blanco, gestora de qualitat i de medi ambient.

Pla de contenció COVID safe

Els nostres hotels del grup han implementat un rigorós i exhaustiu pla de contenció COVID safe que inclou un sistema de desinfecció íntegre, en el qual s’intensifiquen els processos de neteja de totes les zones i de totes les habitacions dels establiments. El pla també contempla l’impuls del nou sistema de check-in online, l’adaptació de la distribució dels espais per garantir la distància física, el desenvolupament de nous sistemes d’estructuració de l’àrea de Food & Beverage per garantir la seguretat alimentària, l’adopció de sistemes de protecció i la incorporació de material higiènic i sanitari com gels hidroalcohòlics i EPIs per a treballadors, clients i col·laboradors, entre altres.

A més, hem incorporat un extens programa de formació per tot l’equip que informa dels nous protocols adoptats i hem integrat una nova figura dins l’staff per a assegurar que es compleixin els protocols i s’extremin les precaucions, el security manager.


Les cartes dels restaurants dels establiments hotelers, i també de l’Aradi i de La Riera, es presenten a través de codis QR.